joi, 14 mai 2009

totul in lumea asta se plateste

NIMENI NU-MI POATE TRAI VIATA, NICI EU PE A ALTUIA
Indiferenta, neatentia, ignoranta, naivitatea, ura, dragostea.... si inca multe altele. Poate mai putin prostia, in multe dintre formele ei. Partea faina a notei de plata e ca in unele cazuri platesti toata viata. Si iti dai seama de lucrul asta destul de tarziu. Macar daca te-ai prinde din timp... ai stii sa-ti lichidezi creditele mai repede si eficient.
Post-ul asta nu se vrea a fi unul depresiv si pesimist, ci unul vesel. Stare de happyness, asta ma cuprinde cand simt ca am platit totul fatza de cineva. Si nimic nu se compara cu starea asta. NIMIC. Merita sa lupt o viata pentru a gasi in celalalt un cuvant, un gest, o privire care sa-mi zica: "Gata, ai terminat... esti absolvit!" Oooo daaa... si inca cum merita!
Las la o parte orice alte interese si nevoi personale, lupt pentru plata datoriilor! Ce slogan ieftin :))
Eu cred in el, oricat de sablonistic ar fi. I don't care, I don't give a shit!
S-ar putea sa nu obtin nimic, dar macar am constiinta libera ca n-am renuntat niciodata. Pentru ce o fac? Pentru curatirea spiritului meu, sa fie clar! Nimic mistic, doar uman. Am gresit si gresesc fatza de oameni, cu sau fara intentie. Si am dreptul de om de a ma revansa, de a incerca macar. Ca sunt sau nu inteles, ca mi se acorda sau nu credit... e doar o problema de timp. Timpul va spune daca eu chiar merit sa ma achit de datorii, sa fiu doar un dosar clasificat, o amintire cel putin neutra daca nu placuta in mintea oamenilor.
Gata, alerg, am treaba. Iar daca tu cititorule esti unul dintre oamenii fatza de care am gresit, te rog un lucru, unul singur: daca n-ai incredere in mine, daca consideri ca nu mi-am platit polita fatza de tine, poate ca nu merit.... dar nu uita, sunt si eu om, doar un om, nimic mai mult
HAVE A NICE EVENING !

Un comentariu: