sâmbătă, 25 aprilie 2009

CUM VREAU EU


M-apuc de scris de dimineata, pentru ca deh, e cum vreau eu. Sau cum simt? Mi-e egal la urma urmei, mi-a trecut absolut inutil o bucata buna de viata incercand sa fac distinctie intre ratiune si spirit. Cum vreau eu, ce vreau eu... e foarte simplu: echilibru. Stii cumva ce-i ala? L-ai simtit vreodata?
Ma refer la echilibrul fatza de propriile tale porniri, idei, miscari, emotii. Sa parcurgi cate putin din toate, cu o mare discretie. Sa fii vazut, remarcat, sa nu fii uitat... dar in acelasi timp sa nu se incrunte nimeni dupa ce-ai trecut pe-acolo la un moment dat.
In mare ar fi doua variante: ori treci precum un tramvai rablagit condus de-un vatman forever (si doar eu ti-am zis ca-i popa!), lasand in statie oameni ametiti si zdruncinati, "saci de cartofi"
" 'tu-i mama lui de idiot, nu ma mai urc niciodata cu cretinul asta la timona!"
... si a doua...
fluturele colorat care ti se aseaza cu mult tupeu pe varful nasului si te face sa stranuti, surprinzator si un pic iritant, dar care nu-ti va lasa in suflet decat o stare de zambet si liniste.

Am intrat intr-o zona melancolica, aparent profunda, de cateva saptamani bune ma scald in ea. Definesc CE VREAU EU si CUM VREAU EU. Imi fac un mic manual de utilizare, pentru comenzi sunati la.... 112? :-?? Dar asta numai dupa ce invat eu pe de rost manualul! Gasesc de cuviinta sa las loc potentialilor utilizatori de achmed de a completa singurei erata. E decent si fairplay, asa mi se pare frumos.

Sunt expus, vulnerabil, semi-analfabet in ce priveste semnalele celor din jur (hehe... semnalele femeilor nu le mai inteleg de mult, you know :-J). Cu o incredere prosteasca in mine insumi imi croiesc cararea prin jungla zilei de azi, desi e posibil ca ceea ce mie mi se pare calea spre fericire cum vreau eu sa fie de fapt o permanenta lovire cu tzeasta de un zid made in China.
Si daca cineva a priceput pana acum tot ce-am zis, ii dau un jack daniels la pet de 2 litri+10% mocaciune. Sa-si inece cu mare voiciune oftica pe mine in lichidul cu gust de ploshnitze.
Pentru ca ceea ce ma face uneori sa ma incrunt si chiar sa ma tina in loc in viata se rezuma la o tragicomedie cu iz de caterinca: CUM VREAU EU n-are nici o treaba cu CUM VREI TU, CUM VREA EL/EA, CUM VRETI VOI, CUM VOR EI/ELE!!!!!!!!!!!!!

CAPISCI???

mai vreau cafea, e un pic de soare azi, miroase a primavara, e clar ca voi dormita toata ziua
wish u all the best !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu